SFR Training

Flashover

Flashover - Fight Fires in VR (flashoverxr.com)

VR basisprincipe brandbestrijding

Flashover is VR training gemaakt in samenwerking met en voor de Brandweer. De totale oplossing past in een verrijdbare koffer dat binnen een handomdraai in gebruik kan worden genomen.

  • Training basisprincipes brandbestrijding procedures in VR

  • Alles-in-1: Hardware en Software

  • In slechts 5 minuten van start

  • Continue updates en nieuwe scenarios

Realistische Scenario’s

De scenario’s worden gecreëerd op basis van waarheidsgetrouwe situaties en procedures. Flashover verzorgt Plug & Play scenario’s waardoor U in slechts enkele minuten van start kunt met de training.

Brandbestrijding

Flashover is de perfecte aanvulling op de training van basisprincipes brandbestrijding. Flashover biedt de oplossing voor de onderdelen waar traditionele lesstof en praktische training tekortschiet.

Straalpijpvoering

Flashover werkt volgens het principe ‘Train as you Fight’. U wordt voorzien van een straalpijp (TFT F06) die is verrijkt met sensoren. Hiermee kunt U de procedures en scenario’s doorlopen met realistische straalpijpvoering.

Meerdere Gebruikers

De scenario’s zijn te doorlopen met meerdere gebruikers. Alle omgevingen zijn voorbereid voor een TS 6 . Hierdoor kunnen scenario’s naar wens worden uitgevoerd door twee aanvalsploegen chauffeur en bevelvoerder 

 

 

 

Duizendblad 29   5831 PA   Boxmeer
+31 (0) 6 209 58 911 INFO@SFRTRAINING.NL