SFR Training

Over SFR Training

Sinds oprichting heeft SFR Training zich gespecialiseerd in virtueel opleiden, trainen en examineren van brandweer en bedrijfshulpverleningsorganisaties. Praktijk- en resultaatgericht. De bedrijfsfilosofie van SFR Training is dat vakbekwaam worden of vakbekwaam blijven voor opdrachtgevers eenvoudig te organiseren en kosteneffectief moet zijn. En voor deelnemers moeten scholingstrajecten en oefenprogramma’s veilig en adequaat zijn om een zo hoog mogelijk leerrendement te kunnen halen.

Dit wordt bij de implementatie van vakbekwaamheidstrajecten gerealiseerd door de kernwaarden van SFR Trainingen: effectieve toepassing van hoogwaardige VR-systemen voor een realistische context en beleving. SFR Training wil opdrachtgevers ontzorgen door haar deelnemers met eerlijk advies en doelgerichte begeleiding hun competenties te laten ontwikkelen.

Ervaring uit de praktijk

De medewerkers van SFR Training zijn ervaren mensen uit de praktijk. Zij weten als geen ander waaraan een organisatie moet voldoen ten aanzien van de vakbekwaamheid van haar operationele medewerkers en waaraan deze worden blootgesteld in de dagelijkse praktijk en hun opleidingen. Deze kennis en ervaring zorgt ervoor dat op maat gesneden -kosteneffectieve- opleidingen, trainingen en examentrajecten kunnen worden ontwikkeld met een hoge mate van leerrendement.

SFR Training is hard op de inhoud en zacht op de relatie. Vertrouwen en eerlijkheid staat hoog in het vaandel. En dat wil SFR Training ook graag uitstralen en laten zien. Voor de medewerkers van SFR Training is er niets mooiers dan te mogen samenwerken met vakspecialisten die gedreven zijn door hun vak en om die te mogen begeleiden in hun leerproces.

Duizendblad 29   5831 PA   Boxmeer
+31 (0) 6 209 58 911 INFO@SFRTRAINING.NL