SFR Training

Doelgroepen

SFR Training is er voor de hulpdiensten en het bedrijfsleven. SFR Training levert trainingen op maat. Trainingen die ertoe doen, om mensen veiliger en bewuster te laten werken. Omdat de medewerkers van SFR Training zelf vanuit de praktijk werken, weten zij dat trainen op oefencentra veel kosten met zich meebrengt en dat inplannen van medewerkers op (om-/her-/bij)-scholingen of trainingen of examens ingewikkeld kan zijn. Met een scholing, training of examen van SFR Training heeft een opdrachtgever minder logistieke uitdagingen, minder kosten én het is nog eens veiliger dus gezonder voor de deelnemers ook!

SFR Training biedt opleidingen, trainingen en toetsing aan voor machine operators veiligheidsinstructies voor het bedrijfsleven. Het trainen van operators aan complexe machines leidt tot de volgende voordelen. Mensen leren sneller het proces. Er worden minder fouten gemaakt in de praktijk, hetgeen (extra) kosten bespaart. Er is sneller inzicht of u de juiste mensen aanstelt en dus minder inwerkkosten.

Veiligheidsinstructies kunnen in een kortere tijd gegeven worden. Mensen zien en beleven de instructie en blijft beter bij. Hetgeen voor u betekent: effectief terugdringen van ongevallen of bijna ongevallen.

Daarnaast organiseert SFR Training ook kleinschalige bedrijfsuitjes en evenementen met toepassing van VR systemen. U kunt iets (laten) beleven, wat eigenlijk in werkelijkheid onmogelijk is.
Door deze zaken van uw over te nemen ontzorgt SFR Training u graag, zodat u zich kunt concentreren op uw hoofdtaken.

Wat bereikt u er mee? 
Door deze vorm van opleiden, oefenen en examineren brengt SFR Training de virtuele realiteit naar de praktijk en andersom. Mensen worden geschoold, getraind en geëxamineerd als in de praktijk met dezelfde materialen en middelen. Er worden keuzes gemaakt in dezelfde snelheid als in de werkelijkheid. Alleen kan hier direct het effect ervan inzichtelijk gemaakt worden. Door gemaakte keuzes op diverse manieren toe te passen leert de deelnemer sneller denken en beslissen.
hierdoor kunnen we in de praktijk sneller schakelen van het ene plan naar het ander plan. Doordat dit allemaal in een veilige leeromgeving plaats vindt leren we sneller en vinden we het niet erg om een fout te maken. Want hier leren we alleen maar van. Hierdoor wordt onze bagage groter en zijn we beter voorbereid op de praktijk waar we sneller, veiliger en adequater kunnen optreden.

Duizendblad 29   5831 PA   Boxmeer
+31 (0) 6 209 58 911 INFO@SFRTRAINING.NL